Uitgebreide informatie over microdermabrasie

Verzacht en vermindert rimpels, grove poriën, littekens, pigment- en ouderdoms-vlekken, huidoneffenheden, striae
Verstoren rimpels, littekens of andere huidoneffenheden uw natuurlijke schoonheid? Een aantal Micro-Dermabrasie behandelingen met de VitaPeel® zullen deze storende huidoneffenheden zichtbaar doen verminderen. U zult onder de indruk zijn van het resultaat. Behandelingen zijn mogelijk op zowel gezicht als op het lichaam. Perfectie is nu voor iedereen bereikbaar.

Een gladde & stralende huid
Heeft u ooit gedroomd van een glanzende, gladde huid zonder huidoneffenheden? Deze droom kan nu waarheid worden dankzij Micro-Dermabrasie. Of het nu gaat om pigment-,ouderdoms vlekken of een huid die heeft blootgestaan aan overmatige zon bestraling, een paar behandelingen met de VitaPeel® geven zichtbaar resultaat. De huid is gladder en stralender door de Micro-Dermabrasie en activeert de cel regeneratie en de zuurstof opname van de huid.

Verwijdert de dode opperhuid cellen en de verhoorning van de huid
Een opeenhoping van dode opperhuid cellen en verhoorning van de huid zorgen voor een grauwe en doffe teint van de huid. Tevens kunnen daardoor de cosmetische producten niet goed opgenomen worden door de huid. Door een Micro-Dermabrasie behandeling met de VitaPeel® zijn de resultaten van behandelingen door de schoonheidsspecialist en ook de behandelingen thuis optimaal en direct zichtbaar.

VitaPeel® het geavanceerde Micro-Dermabrasie systeem
De VitaPeel® is volledig computergestuurd. Dit geeft u de garantie van een zéér nauwkeurige en effectieve behandeling Uw schoonheidsspecialist heeft een speciale training gevolgd met de VitaPeel®. Dit is een garantie voor een effectieve en professionele behandeling. De behandeling wordt nauwkeurig met u besproken om een maximaal resultaat te behalen.

Wij zijn werkzaam in de wijde omgeving van Heesch, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Uden, Oss.

Terug naar microdermabrasie