Salonbehandelingen

Eye Logic

guinot eye logic

NIEUW: EYE LOGIC

Dé oogcontour behandeling die u in slechts 40 minuten een stralende oogopslag geeft!

Tijdens deze behandeling wordt vooral gefocused op de rimpels, kraaienpootjes, fronslijntjes, wallen en donkere kringen rondom de ogen. In slechts 3 stappen krijgt u een mooie oogopslag.

 • 1. Ionisatie. De actieve anti/age werkstoffen worden ingesluisd en de afvalstoffen worden afgevoerd.
 • 2. Massage. Een verstevigende en liftende massage op de oogcontouren.
 • 3. Masker. Dankzij het speciale gepatenteerde oogmasker krijgen uw oogcontouren weer hun glans terug en voelen zij verfrist aan.

Age Summum Treatment

guinot age summum behandeling

Age Summum Treatment

Deze manuele huidverbeterings-methode zorgt voor een gladde en stevige huid met een sublieme glans.

In 4 essentiële stappen worden tekenen van huidveroudering vermindert:

 • 1. Gommage dermabrasie Vernieuwt de huid door dode huidcellen te verwijderen.
 • 2. Regenererend anti-ageing serum Stimuleert celregeneratie met o.a. pure vitamine C.
 • 3. Modellage Age Sérum Verstevigt de huid met o.a. hyaluronzuur door middel van de nieuwe intensieve anti-verouderingsmassage.
 • 4. Anti-ageing gezichtsmasker met glans boost Herstelt de glans voor een zichtbaar jongere uitstraling met o.a. pro-collageen.

Hydradermie Dubbele Ionisatie

guinot hydradermie dubbele ionisatie

Hydradermie Dubbele Ionisatie.

De exclusieve sterbehandeling Hydradermie van GUINOT hoorde al bij de absolute top. Dankzij een technische upgrade is de behandeling nu onovertroffen.

Nieuwe elektroden in het ionisatieapparaat zorgen voor een Dubbele Ionisatie en daarmee een dubbele penetratie van actieve werkstoffen.
Er is een Serumgel voor elk schoonheidsdoel: Voeding, Hydratatie, Antirimpel, Puurheid, Kalmerend, Oplichtend, Anti-aging. Er zijn Serumgels voor de ogen en voor de hals en de buste. Het resultaat is duurzaam en direct: een gladde en zachte huid en een hernieuwde glans.

Hydradermie

guinot hydradermie

Hydradermie

De bekroonde sterbehandeling Hydradermie stimuleert de celvernieuwing en brengt uw huid weer in topconditie. Het resultaat is een stralende teint en een aangenaam huidgevoel.

Geheimen van de behandeling

 • Ionisatie. De rollers ioniseren de hooggeconcentreerde serumgels in de huid. De verzorgende werkstoffen versmelten met de huid en maken de opperhuid bijzonder mooi.
 • Dampbehandeling. In enkele minuten leeft de huid weer op dankzij de weldadige glaselektrode. Ideaal om de ingeslapen mooie huid weer tot leven te wekken.
 • Liftende massage. Vijftien minuten pure weldaad voor uw gezicht onder de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist. De gelaatstrekken ontspannen, uw gezicht ziet er jonger uit en uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

Beauté Neuve

beauté nuve

Beauté Neuve Beauté

Neuve is een behandeling om de vermoeide, doffe en gestreste huid te verhelderen en bruine vlekken te bestrijden.

De methode maakt de overtollige cellen los van het huidoppervlak, waardoor de huid weer kan ademen. De celvernieuwing wordt versneld en u zult uw gezicht weer in een nieuw licht zien: jeugdiger en stralender.

Geheimen van de behandeling

 • Peel'In / Peel'Out. De Peel'In gel met fruitzuren maakt de dode huidcellen los van de levende, terwijl het Peel'Out schuim de dode cellenexfolieert en zo de uitstraling van de nieuwe cellen tevoorschijn brengt.
 • Dermanove. Diepgaande celregeneratie door het regenererend serum Dermanove, dat in de huid van gezicht en hals wordt verspreid.
 • Clarismasque. Masker met verhelderende werking van pure Vitamine C op de huid en op bruine vlekken.

Liftosome

guinot liftosome

Liftosome

De behandeling Liftosome is 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken.

Het resultaat is te danken aan de voornaamste werkstof, Pro Collageen, en de modellerende werking van het Thermolift-masker. Het masker zorgt voor een zachte warmte waardoor de werkstoffen van het Pro Collageen beter intrekken.

Geheimen van de behandeling

 • Concentré Pro Collagène. De schoonheidsspecialiste brengt op het gezicht het Concentré Pro Collagène aan, dat de elasticiteit van de huid bevordert en helpt deze in stand te houden.
 • Masque Thermolift. De zachte warmte van het Thermolift masker stimuleert de opname van de werkstoffen door de huid. Wanneer het hard wordt, heeft het masker een onmiddellijke modellerende huidspannende werking.
 • Sérum Anti-Age. De werkstoffen van het Anti-Age Serum, dat met zachte effleurages ter afsluiting van de behandeling wordt aangebracht, strijken de gelaatstrekken glad en zorgen voor extra zuurstoftoevoer naar de huidcellen om de verstevigende werking van de behandeling te optimaliseren.

Wij zijn werkzaam in de wijde omgeving van Heesch, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Uden, Oss.