Huidverjonging

Micro-needling

REVIDERM VERTAALT DE TREND IN EEN BEWEZEN EN GETESTE TECHNIEK

Als een dermo-cosmetisch bedrijf geloof ik dat het begrijpen van de huid de sleutel is tot schoonheid. Ik ben al meer dan
veertig jaar gepassioneerd om deze taak te volbrengen, zodat jij je comfortabel voelt in jouw huid: fris, stralend, zijdezacht, strak en jong.

Gevolgd door al vele innovaties, biedt de REVIDERM SkinNeedler de mogelijkheid tot het effectief tegengaan van huidveroudering.

Deze REVOLUTIONAIRE, UNIEKE ANTI-AGING METHODE maakt gebruik van het huideigen herstelproces, zodat de huid er jonger uitziet. Daar waar de effecten van crèmes hun limiet hebben bereikt en cosmetische chirurgie een stapje te ver is, biedt de SkinNeedler uitkomst. Deze behandeling biedt het resultaat van een facelift, zonder de nadelige effecten hiervan. Nadat micro-needling al jaren lang door dermatologen met succes wordt toegepast, is deze behandeling nu ook beschikbaar in jouw REVIDERM schoonheidssalon. Maar dan met één subtiel, revolutionaire verschil: Een compleet nieuwe naald opstelling – 10 NAALDEN OP EEN RIJ – gecombineerd met een krachtige motor, zorgen voor een precieze, zachtere en effectievere behandeling.

Ervaar hoe de behandeling zorgt voor langdurige resultaten en een strakke, stralende en gezonde huid.

huidverjonging

Voor meer informatie lees het hieronder staand PDF-bestand

 PDF bestand

Bekijk hieronder de video

Naaldloze Mesotherapie
Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen, zoals dat onder andere zijn ultrageluid, iontoforese en meso-electroporatie. Met deze systemen kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een bepaald effect te bewerkstelligen. In de cosmetiek wordt de naaldloze mesotherapie met veel succes toegepast in de strijd tegen o.a. huidveroudering (anti-aging), plaatselijke vetophopingen (lipolyse) en cellulite. Neem contact met ons op voor een compleet overzicht van de behandelmogelijkheden.

 

Voordelen

  • Geen injecties
  • Volkomen pijnloos
  • Geen blauwe plekken
  • Uitstekend te combineren met andere cosmetische behandelvormen, waaronder koud laser en microdermabrasie

Ik behandel cliënten uit de wijde omgeving van Heesch, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Uden, Oss.